Spela Tialotter

Om du har en dator med internetuppkoppling så kan du skrapa din lott direkt på skärmen. Du loggar bara in på Svenska Spels webbplats: www.svenskaspel.se och sedan klickar du på Tialott och därefter väljer du antalet lotter som du vill köpa och bekräftar sedan med att trycka ”köp”. Sen är det bara att börja skrapa med hjälp av din mus. För att kunna köpa lotter hos svenska spel så måste du ha ett användarkonto (vara registrerad) och ha satt in lite pengar på ett spelkonto. Minsta insättning är 100 kr.

Håll utkik efter bonuserbjudanden och annat kul som Svenska Spel erbjuder nya kunder. Det kan exempelvis vara tia – eller trisslotter som man få skarpa gratis om man signar upp som kund hos Svenska Spel. Om du vinner på ditt spel så sätts pengarna in på ditt spelkonto direkt. Du kan däremot inte ta ut bonusar direkt i form av pengar, utan du måste först omsätta dem i spel.

Om du har svårt att ta dig till en fysisk butik eller inte har regelbunden tillgång till nätet så kan du också beställa hem fysiska lotter från Svenska Spel. Lotterna är avdragsgilla och befriade från moms. Din första minimibeställning måste uppgå till 2500 kr. En kreditprövning på dig som person/företag görs innan du får hem lotterna i brevlådan. Ett smidigt sätt att plocka hem ett gäng lotter!