Gratis skraplotter

Om du vill komma över gratis skraplotter så kan du göra det på nätet. Det finns nämligen en massa skraplottssajter som erbjuder gratis skraplotter till nya spelare som börjar spela på deras sajt. Förvisso har de inga vanliga tialotter eftersom som de är Svenska Spels lotter, men de är minst lika roliga att skrapa eftersom de ofta fungerar på samma sätt och ibland kostar de lika mycket.

Så kommer du över gratis skraplotter online

Det är busenkelt att komma över gratis skraplotter på nätet och här ska vi visa dig hur man gör.

  1. Hitta gratis skraplotter. Först och främst måste du såklart hitta en sajt där du kan skrapa skraplotter, till exempel en skraplottssajt, ett onlinecasino eller en annan spelsajt som har skraplotter. De flesta sådana sajter brukar erbjuda gratis skraplotter.
  2. Jämför erbjudanden. Naturligtvis ska du välja att spela på den sajt som har det bästa erbjudandet. Om du bara vill skrapa lotter och inte är så intresserad av andra spel har det inte så stor betydelse hur grafiken eller spelkänslan är, men om du vill spela andra spel kanske du inte bara ska hänga upp dig på erbjudandet. Då är även spelkänslan viktig.
  3. Registrera dig. Oftast behöver man inte ens sätta in pengar på skraplottskontot för att få sina gratis skraplotter, det räcker med att man registrerar sig. Det gör du enkelt genom att fylla i namn, ålder, e-postadress och ibland även telefonnummer och hemadress. Du väljer även ut ett användarnamn och ett säkert lösenord enligt sajtens normer.
  4. Hämta dina gratis skraplotter. När du har registrerat dig får du ett bekräftelsemail och sedan är det bara att logga in och börja skrapa dina gratis skraplotter. Om du vinner hamnar pengarna på ditt skraplottskonto som du antingen kan spela vidare för eller plocka ut, men om du vill ta ut dem måste du registrera ditt bankkort, din e-plånbok eller ditt bankkonto så att vinstpengarna kan nå dig.

Lycka till!